Monday, December 3, 2012

Vahepala & Money "DREAM TEAM!"


Cristiano Ronaldo

Tegemist on siis minu vaieldamatu lemmikuga. Küll on aastatega see nn eufooria langenud, kuna kui nüüd
päris aus olla siis Manu aegadel oli Ronaldo parem ja tehnilisem, kui praegu ta seda Realis on.

Ronaldo viis näha platsi, liikuda koos palliga kiirelt ja ilma pallita kiirelt, tegemist on ühe kiireima
jalgpalluriga maailmas. Tema karistuslöögid, oskus palli valitseda ja teha uhtaid sööte kui vaja. Isiksuse osas ma nagu ei kommenteeri, igal inimesel on oma arvamus. Ma hindan mängijat sellena, kes ta on platsil ja muu mind ei huvita. Ronaldol on võitja hing, ta vihkab kaotuseid ja see paeb teda vahest imelikult käituma, kuid tema töö eetika, pühendumus ja armastus jalgpalli on märkimisväärne. Ja olgem ausad...üks puha kui õigesti või valesti ta oma eraelus või platsil ei käitu... siis kas olete käinud Ronaldo faceboke fännilehel...? Its like... Whoow? Numbrid räägivad enda eest, midagi teeb mees ikka väga õigesti! Naljakas isegi mõelda, kui Ronaldo facebooke fännid annetaks 1€, siis sellisel juhul ületaks see poolt seda summat millega ta Manust. Reali osteti. see on täiesti arusaadav kõigile, et tegemist ei ole vaid mängijaga, tegemist on ikooniga, worldwilde kuulsa eduka isikuga!
 Kas ta on maailma parim või on parem kui Messi...? Seda ma ei tea, kas ta on maailma parim või parem kui Messi. Minu arust neid kahte üldse võrrelda on raske. Kuna tegemist on tõesti kahe ideaalselt ja suurepäraselt mängiva mängijaga. Mõlemad mehed teevad meil kodus jalgpalli vaatamise nauditavamaks ja põnevamaks.

Ja parema osas usun, et räägivad numbrid. Küll on ühel üks päev parem päev ja siis küll teisel.

Mida aga arvan hetkel on see, et Real Madridi mitte hiilgavad mängud on praegu suuresti Ronaldo mängu taga, vaadates kasvõi numbreid siis Ronaldo ei tee enam seda tööd mis tegi eelmisel hooajal.
Aga eks palju huvitavat on ees, kuna tõsised faktid on selle kohta, et Ronaldo on lahkumast Realist.


Minu DREAM TEAM





Tean, et siin puudub igasugune loogika:D, kuid see on nn minu Dream Team, Palju kiirust Ronaldo ja Bale näol, Bale kui maailma kiireim tippliiga mängija, jõudu ja stabiilsust Ribery ja Rooney näol, Ideaalsed söödud ja platsi nägemine ja töötamine mata ja Hazard. Ning kindlad, stabiilsed, kogenud ja julge kaitseliin!

No comments:

Post a Comment