Saturday, December 1, 2012

MoneyMaker II & Vastused küsimustele, statistikat, bankroll, Zelinski vihjed, etc.


Olen nüüdseks MoneyMaker blogi pidanud pea 4 kuud ning selle aja peale on külastatud blogi üllatuslikult palju üle 15 000  külastuse ja viimasel nädalal on olnud päeva külastuste arv keskmiselt 210-320 külastust päeva kohta.

Antud artiklis kavatsen avaldada vastused teie küsimustele mis on tulnud facebooki, meilile ja blogisse.


*Mida pean tähendama kõige enam, kui soovin alustada bettimisega.

Kõige esimesena pead endas selgusele jõudma milleks seda teed...?
 -Hasart
 -Sportlik huvi
 -Soov raha kasvatada

Soovid oma hasarti rahuldada...loo kombosid, panusta mängu käike, lõptulemusi, skoore jne, kuid tee seda mõne euroga
Sportlik huvi, soovid oma lemmikmeeskonna mängu vaatamise huvitavamaks teha lisades sinna natuke raha..  OKEI tee seda! Natuke ärevust ja vürtsi lisada ei tee ju paha kuid hoia kupong 50€ ulatuses!
Soov elatuda, kasvatada bankrolli ja sobitada sellega omale elustiili... TEE TÖÖD, TEE TÖÖD, TEE TÖÖD OMA VALIKUTE KALLAL! Ja unusta ära KOMBOD, skoorid, mängu käigud jne!

*Millise bankrolliga alustasid, palju omad praegu ja palju panustad mängu?

Proovisin 2005. a äkki 5000.- EEK ja kasvatasin selle u 22 000 EEK peale, mille järgselt läksin ahneks ja suutsin kõik maha panustada!
2006.a alustasin uuesti, kui olin pannud paika oma prioriteedid, harinud end spordi ennustuste valdkonnas ning alustasin bankrolliga 15 000 EEK. Hetkel oman 45 000€ bankrolli, millest iga kuu kannan oma isilikule pangakontole 3000€-5000€.
Mängudesse panustamisest olen juba korra MoneyMakerI kirjutanud. Kuid jahm, kombodesse kuni 350€ ja üksikmängud 1000€-10 000€

*Kus saad vihjeid ja milliste parameetrite järgi teed oma valikuid.

Hmm, peatun kunagi selle küsimuse juures pikemalt ja võibolla avaldan eraldi artikli.
Aga eks ikka töö, töö, töö + vihjed kontaktidelt, (leidge omale eri klubide austajaid ja sosistajaid kes võivad teid aidata valiku tegemistel) jne.

*Mis arvad kokkuleppe mängudest?

Taaskord ei jää pikalt siia seisma ja kavatsen avaldada pikema artikli nii Eesti kui välisriikides toimuvate kokkuleppe mängude osas. Kuna ei kavatse nagunii oma õiget isiksust avaldada siis kavatsen suu puhtaks julgelt rääkida nii palju kui mina tean.
Ütleme nii, et OLED ÕNNISTATUD kui sul on kontaktid olemas ja saad vihjeid kokkuleppe mängudest.
Tuleb hoida eemale riikidest, kus esineb neid ja kus valitseb suuremas osas maffia jalgpalli ja sporti.
Aastate peale tuleb kogemus ja hakkad mõistma kuhu ei tasu raha lülitada!

*Mis arvad Zelinski vihjetest?

Hmmm... Tegemist on nn Triobet keskkonnas oleva isikuga siis kes KIRJUTAB ARTIKLEID, kelle iseenda risk on 0 ning kogemused ja vaateväljad on jalgpalluri tasemel.
Olen juhuslikult sattunud peale mõningatele vihjetele ja kui ma nüüd ei eksi siis u 85% paneb ta kõigega mööda. Eile 30.11.2012 sattusin taaskord peale, läbi enda blogi ja siis uskumatult suutis Zelisnski mängu käigu ja teise valiku samuti õieti ennustada GOOD JOB.
TÄHELEPANU... tahad teada, kas oled sõltlane ja ebaprofessionaalne bettija... saad selle siis teada, kui kavatsed järgmised vihjed võtta Zelinski tipsterist! Nagu Kasino, võidad korra, hävid kõik, kuid mäletad seda ühte... ühte võitu...
PS: soovid tegeleda bettimisega pikemas perspektiivis siis see ei TOIDA!
Kokkvõttes on Zelinskil palju analüüsituid fakte, statistilis andmeid jne, kuid ta on tööline Triobetis kelle tööks on Triobeti kliente meelitada ja artikleid avaldada.
Kuid, kas ka tema antud lõptulemused toovad teie kontole PLUSSI, seda võite ise otsustada!

*Kuidas hoida oma bankroll plussis ja stabiilselt kasvav?

LIHTNE JU :D! Tee õigeid valikuid.

Tegelikuses annab sellel küsimusele väga pikalt vastata ja usun, et algajale on see kõige tähtsam küsimus!

Money M soovitus siis... soovid tõesti alustada lisa teenimist bettimise teel ja kas või kuus oma korteri rendi raha, auto liisingu vms sellega tasa teha või tulevikus, isegi ainult sellega elatuda ja oma bankrolli osa plussis hoida...
Siis järgi minu järgmiseid juhiseid!

-UNUSTA KOMBOD
-UNUSTA MÄNGU KÄIGUD
-PANUSTA ÜKSIKMÄGU
-ÄRA OLE AHNE

Ma ikka loen, kuidas te kirjutate blogides ja foorumites, kuidas soovite kaotatud raha tasa teha ja loodate järgmine kord littida kombodega jne jne. Teeme nüüd ühe asja selgeks!
Kombod, tulevad mängu siis kui oled tegelenud VÄHEMALT 2 aastat pidevalt. Ning KOMBO tähendus on MAX 2-3 mängu. Unusta mängu käikude ennustamine...Aaaa, et sa said PIHTA ja kupong võitis... WOW. TUUUBLI POISS.... Aaa tee nüüd seda 30 kupongig uuesti ning nii aasta otsa järjest ja kui nüüd veel 2-3 neist litid, oled ikka miinuses... nii suures miinuses, et kui sul kõik see raha alles oleks, mis sinna pannud oled, oleksid omale juba uue S-klassi lubada saanud. Sellised asju lihtsalt nagu kombod üle 5 mängu, skooride ennustamine, mängu käikude ennustamine jne. sellised asju ei eksisteeri... JAH sa võid sinna lisada 10€-20€, et oma ärevust, hasarti jne maandada, kuid pikas perspektiivis see su kodu aeda basseini ei too, õue Ferrarit võlu ja su hommikust und ei suurenda! Raiskasid oma aega tulemusete ootamise, mängude jälgimise jne varuks.
Alusta sellest, et 1,9-3,5 koefitsent ON MEGA... SEE ON IDEAALNE, et oma bankrolli suurendada, raha numbreid suurendada ja selle pealt edasi töötada. Tahad jah tee oma kombosid 10€-20€ nagu juba ütlesin ja kui litid siis tubli. Kuid alati peamine PLUSS peab tulema 1-2 mängu pealt!


Natuke vastuseid teie küsimustele ja tulevikus lahkan neid küsimusi suuremalt.
Järgmise artikli kavatsen avaldada mõne päeva jooksul, kus lahkan "kokkuleppe mängude" küsimusi ja avaldan mõningaid huvitavaid fakte.

Edu mängude valikul ja bankrolli kasvatamisel!




MoneyMaker Tips

Facebook: http://www.facebook.com/pages/MoneyMaker-EST/284336045012417

No comments:

Post a Comment