Saturday, December 22, 2012

Kokkuleppemängud!

Teen lühida kokkuvõtte kokkuleppemängudest. Kirjutan nende halbadest/headest külgedest nii riikide kui ka klubide tasandil. Kuidas neid mänge sõlmitakse ja kes lõpuks sellest võidavad/kaotavad ning muudki seonduvat.


Alustame sellest, kuidas hoiduda, et teie valitud mäng ei satuks n-ö kokkulepemänguks, ja ära hoida kupongi häving. Tegelikult polegi seal midagi väga rasket: hoiduda tuleb neist liigadest ja riikidest, kus esineb kõige rohkem korruptsiooni. Vaadake TOP-i järgi ja ärge lihtsalt seal bet'tige. Sama hästi võite ju kasinoos aparaate taguda, kui lähete nii ehk naa bet'tima pimesi. Ma siiani pole aru saanud, mida te seal Itaalias Serie A, Serie B jne näete. Itaalia on TOP-ide Topis. Lugeda tippe või loota - rõhutan LOOTA, aga lootus pole see, mis toidab -, et suurklubid võidavad. Realsus on, et seal on mängijad, kes saavad NÄDALAS palga numbriks üle 100 000€, ja ikka neile sellest ei piisa ning lähevad kaasa igasuguste pakkumistega. Kuid alati polegi asi rahas. Asi on ka nn riigi kultuuris, maffias jne. Aga kui pärida, kas Eesti on maffia-riik... No aga on ju... Iga nurga taga on keegi, kelle nime karta või kelle käed laiali nagu omaks tervet riiki. :-D

Okei, kui tõsiselt võta, sel juhul, jah, samuti Eestis vohab võimsalt põrandaalune elu; samamoodi Itaalias, Albaanias, Lätis, Venemaal, Bulgaarias, Leedus jne. Ja iseäralikult need riigid asetsevad TOP-is mustas nimekirjas. Bulgaarias nt jalgpall = mafia. See tähendab: inimesed tulevad ja ütlevad, kuidas mäng peab lõpema, milliseid kaarte kohunik peab näitama jne. Kuidas mõjutatakse mängijaid, kohtunikke jne seda ma kahjuks lahata ei saa. Aga saladus pole, et nii need asjad käivad.

Järeldused:

* hoiame eemale riikidest, kus meie valik võib väga valeks osutuda - võime selle näol hävida;
* Seria A on põnev, aga olgem seal reaalsed;
* unustame kindla peale minekud ka Eesti riigi liigades.

Siit koorub välja üks uus panustajate liik. Ehk kõige MAGUSAM ja TASUVAVAM viis jalgpalli raha lülitada. Kui sul on tutvusi ja võimalus saada vihjeid tõe põhja omavatest tulemustest/kaardidest/situatsioonidest - anna minna ja Carrera ukse taga, bassein aias, šampanja mullivannis koos kahe blondiga pole kauge unistus. Selliseid tutvusi saada... Hmmm... No ütleme sõna "raske" on liiga leebe... Pigem sõna "võimatu" kõlab paremini. Need on pigem pisikesed grupid, kes nii tegutsevad, ja igal võimalusel hoiavad oma siseringi koos ning jagavad raha seal. Sest tegelikkuses avastada kokkuleppemänge on väga raske ja üldjuhul leiab see aset juhuslikult.

MUIDEKS VAHEPALAKS VEEL INFOKS: mulle on tohutult tulnud küsimusi, et kus võtan oma vihjed ja kas kasutan mõningat tasulist kohta vms. Kõik inimesed + tasulised teenused, kes tõesti teavad 99% tulemusi, ei tegeleks info välja andmisega, kuna neil on seda raha niigi ja küllaga. Pigem pühendaks rohkem aega mängude analüüsimiseks ja raha panustamiseks kui hoida kontor töös sellepärast, et telefoni kõne pealt pisike kopikas teenida ning teistele ideaalseid vihjeid anda.

Mina hoian MoneyMaker saiti üleval vaid edevusest, kuid ka hobi korras.

Aga jätkame... Võtame kiire pilguga läbi siin Eestis toimuvad kokkuleppemängud. 

Hmm... Minu jaoks pole siin midagi kummalist... Loogiline, et seesugune tegevus aset leiab. Teate palju jalgpallurid palka saavad? Soome ehitaja saab ka rohkem! Eestis ei julge end keegi jalgpalluriks nimetadagi. Ainuüksi soome HJK 80% mängijatest saavad kuus vaid 5000€ palka. Suurem osa jalgpallureid, ent eriti EESTIS tahetakse elada jalgpallurina sellist elu nagu TV-s nähakse. Ja unistustest unistatakse. Ainuke takistus on raha. Klubid maksavad Eestis narvuväärseid palkasid + alatatasa maksmistega hilinevad. Sportalsed käivad Soomes nädalavahetustel lisaraha lumelükamisega jm teenismas. Valetavad end haigeks, lähevad ehitavad jne ja mängu päevaks tagasi. Tekibki võimalus, kus tullakse sinu juurde, pakutakse 1500-10 000€ kohe sulas kätte. Öeldakse, et lase väravaid sisse, teeni punane jne. Ainuüksi punase koef on 4.05 vms - järeldused tehke ise. Need "mängu ära ostjad" liigutavad antud mängu 500€ panuseid 50 erineva isiku kontolt ning erinevatelt saitidelt ja sularaha kohtades. Antud näide oli ikka väga pisike võrreldes Narva ja Kuressaare jne kokkuleppemängudega, kus koefiks oli 15.00. Lase sinna 1000€ 50-st erinevast kohast + sularahaga. ARVUTAGE ISE.
Ehk, jah, see on see magus elu, kus teenitakse ja millega rikastud lihtsalt.

Eestis on "bookied" palju suud pruukinud ja tänu sellele on viimaseid mänge palju ilmsiks tulnud.
Kiire ülevaade kokkuleppemängudest ja natuke lisainfot teie igapäevaellu.




MoneyMaker Tips

Facebook: http://www.facebook.com/pages/MoneyMaker-EST/284336045012417

No comments:

Post a Comment