Monday, October 21, 2013

Miinus!



Viimaste vihjete lisamine nii portaali kui facebooke on alla arvestust , pilt on väga kohutav. Tahan tähendada, et „Money“ projekt on puhas meelelahutuslik hobi. Ei püüa ega palu kellegi „like“ ei teeni „affliance tulu“. Minu igapäevaseks tööks on panustamine ja see ise võtab sellise aja ära. Väga palju kirju on tulnud teemadel, et Money´le on tulnud konkurent saite ja portaale. Pean veelkord ära tähendama, et ennekõike lisan saidile enda valikuid ja läbitöödeldud mänge.
Pean häbiga tunnistama, et viimaseid mänge olen kiiruga ja pikema läbi mõtlemiseta lisanud.
Teen selle kuu lõpuni pausi ja peale mida hakkan lisama korralikult läbi töödatud mänge. Teen väikse muudatuse ka. Ehk, et hakkan lisama 1 kindla mängu ja 2-3 lisamängu. Samuti lisan suurema ülevaate kindlast mängust.
Minnes veel tagasi konkurent saitidele või mis isegi veel tulevikus tulemas, siis on see vaid hea, kuna ise ei jõua füüsiliselt koguaeg saidile uusi tipe panna ja konkurents on alati hea olnud. Kuid siiani ei loeks me ühtegi sellist saiti oma konkurentsiks või võrreldavaks Money Office Tipide saidiga, kus koefitsiendid on 90% ulatuses 1,2-1,6. Mainin ära, et Money keskmine koefitsient kõigub 2.15-2.22.
Samuti lisan iga kuu korduvalt üle 3.0 koefitsente ja kes pikemalt jälginud siis teavad, et mitte proovimise peale vaid konkreetsete ja koheste koefitsientidega olen ka tipinud ÕIGESTI 7,75 koefitsente ja mitmeid 5.0 koefitsente.  Ning olen korduvalt pannud PANTI blogi, või siis Eesti keeles öeldes vedanud kihla blogi peale, et mäng võidab. Ja „Shout out“ kombona Golden Ticket seeria mis on alati olnud õige ületades 8.0 suurust koefitsienti.

Ühe uuendusena hakkab mu väga hea tuttav lisama Hoki vihjeid ja vaatame kuidas tal see välja tuleb. Tegemist on aastate pikkuse kogemusega inimesega, kes on vaid panustanud ja jälginud Hoki käekulgu.

Luban, et muudan taktikat ja edaspidiselt hakkavad taas tulema kvaliteetseid tipe ja annan parima, et ka teised saaksid ehk mõne väärtusliku mänguga omale head meelt valmistada.

Edukaid valikuid kõigile ja profiti kasvu;)!

No comments:

Post a Comment