Tuesday, October 22, 2013

22.10.2013


 Peterborough vs. Seffield.

Meeskonnad on omavahel kohtunud varem vaid kahel korral ning kuna kohtumised on võtnud aset aastaid tagasi siis enam sel määravat faktorit pole. Küll aga tahaksin tähendada Peteri. selle hooaja eesmärki, kindlustada varajases hooaja matsides omale kindel väljasõidu pilet League One´ist.
Nad otsivad võimalust saada omale 7 järjestik võit Liiga mängus. Uskumatu statistika mida meeskond hetkel suudab näidata. Küll kahjuks puudub täna tähtis mängija Mark Littl, kuid kõik teised oma terves kooseisus ja valmis andma endast parimat. Meeskondon motiveeritud ja tulemas on 7 võit ja punktilisa tabelis.


Seffield...vähe sellest, et nad 8 mängu jooksul on suutnud võita vaid 1 mängu siis võõrsil olles puudub igasugune suutlikus punkte koguda. Meeskond ei suuda mänge võita ega realseid punkte tabelis koguda. Suuri mängijaid pole ja ka treener ei suuda antud mängijaid kokku mängima panna.

 OHUD! Seffield on suutnud viimases kahes mängus lüüa vähemalt 2 väravat ja viimanekohtumine suudeti võita mis andis neile natuke enesekindlust, et muuta meeskond taas tervikuks. Peter on löönud see vastu vimastes mängudes vaid 1 värava, mis küll aga on võiduks olnud piisav.

Ise olen 87% kindlusega mängu omale ostnud & pean tänaseks main banker mänguks!


Mõningaid lisamänge mida pikemalt ei kommenteeri.

TULEMUSED 
Peterborough vs. Seffield Utd 0:0
Schalke vs. Chealse 0:3
Coventry vs. Leyeton Orient 3:1
Rochdale vs. Northampton 3:2



No comments:

Post a Comment