Saturday, November 9, 2013

09.11.2013

Ei hakka pikalt tänast valikut lahti seletama, küll aga homme aja leidmise korral toon 1-2 mängu koos täieliku statistilise ülevaatega teieni.



Tegin ülevaate eelmistest tipidest & sait on tootnud miinust viimased kaks kuud. Tekisid kohe küsimused, et kuidas üldse nii elatist teenin ja kuidas ikka jätku suuteline olen.
Olen mitmes artiklis üritanud selgitada,et saidi puhul on tegemist puhtsalt hobiga. Mängud mida postitan on üks osa minu panustest, kuid väga väike kogus neist mängudest mida päeva jooksul realselt panustan.

Küsitakse ikka üha enam miinus perioodil, et mis mänge siis ikka mängid ja avalda kõik mängud & oma strateegiad jne. Esiteks peaksin olema väga rumal, kui hakkaksin kõiki mänge avalikustama, samuti kui hakkaksin oma kõiki strateegijaid jne avalikustama. Selge on see, et see esiteks võtaks tohutu aja ja miks peaks "Gold Diggerid" ütlema, kus kulda leiavad ja seda kaevavad. Olen püüdnud mitmes artiklis & süsteemis välja tuua kuidas peaks panustamine välja nägema. Kahjuks paljud ei loe seda läbi. Kindel on see, et oma strateegijaid ja jätkusuutlikust ei hakka täies ulatuses avalikustama. Küll aga kui üldse loete või soovite olla edukad olge alati TÄHELEPANELIKUD.

Kuna sait on veel üleval veel üürikest aega, otsustasin Teile pakuda huvitavaid süsteeme & strateegijaid panustamis viise, kuidas olla edukas. Ei hakka pikalt lahti seletama kõike, kuid olge ise TÄHELEPANELIKUD ja saage aru mis on edu võti ja MIS ASI SEE PANUSTAMINE ÜLDSE ON.


KORDUVALT: olen maininud, kuid olen aru saanud, et paljud siiani ei mõista, et olla jätkusuutlik siis tehke vahet FÄNNLUSEL/PANUSTAMISEL. 
Tahad panustada oma lemmik meeskonna poolt või saada natuke lisa siis mängid klubisid, mägijaid jne. Kuid see on puhas hasartlus koos pisikese hobiga.
Tahad teenida raha panustamisega ja hakkata sellega realset raha teenima. Unusta ära kõik mängijate nimed, klubide nimed jne. JA MÄNGI VAID NUMBREID. Kas tõesti usute, et kontorid teevad oma koefitsendid selle järgi, et Ronaldo või Messi on kuulus, Et Manu või Real jne omavad miljoneid fänne.... Ei, neid ei huvita, nende programmid, süsteemid, koefitsendid & HOUSE TAKE THE PROFIT on üles ehitatud numbrite peal.
Et teenida realset tulu panustamisega peab olema sul realne strateegia, oma süsteemid, arvud, numbrid ja palju palju muud. Hooaja pikune nägemus, mitte et teenida ühes päevas kasumit vaid terve hooaeg! On olemas tohutu nägemus ja tohutu hulk viise kuidas realselt teenida, kuid keegi ei hakka neid avalikustama.

Tehke selgeks millega soovite tegeleda, kuhu panustajate gruppi kuulute ja sealt töödake edasi omale strateegia ja igal strateegial olgu olemas teie oma tehtud statistika ja profiti kontorll ja igal strateegijal eraldi bankroll...

Pisikesed soovitused, eks iga isik oskab soovitusi isa kõrvataha panna ja sealt edasi töödata. JA OLGE TÄHELEPANELIKUD & TEHKE TÖÖD OMA VALIKUTE & NUMBRITE KALLAL!



09.11.2013 SYS 5Viiki!


Alustamis aeg: 09.11.2013
Bankroll: 7000€
Panused: Igale mängule panustatud 100€ 
Bankroll peale panuste lisamist: 6600€

TULEMUSED
Blackpool vs. Ipswich 2:3
Bolton vs. Millwall 3:1
Brighton vs. Blackburn 3:0
Leicester vs. Notthingham 0:2

Bankroll peale tulemusi: 6600€
Profit piletil: -400€
Profit kokku: -400€



MoneyOffice Tips

Facebook: http://www.facebook.com/pages/Money-Office-EST/284336045012417






No comments:

Post a Comment