Thursday, January 3, 2013

Nädal 1 "Aasta 2013 & Alustame TÄISTABAMUSEGA!"


Levante vs. Athletic Club 
Vabandan väljenduse pärast, kuid minu jaoks on Athletic üks LA- Liiga s*ttemaid klubisid. Täis pask. Ma isegi ei viitsi argumente välja tuua, aga see mäng saab Levantele olema nende jaoks kindla võiduline.


Real Zaragoza vs. Real Betis
Betis on sel hooajal näidanud head minekut, viimases 10 mängus on löödud alati värav ning sisse pole ka palju lastud. Mängijad on ka vormis ja tulemas on mõnusa koefitsendiga mäng!

West Ham vs. Manu
Manu, klubina on parem, noored on paremad ja FA Cup on ammu teada üks tähtsamaid Cup´e Inglismaal kus Manu soovib ka oma nime esitada. Neil hea ja rahulik neid mänge naudinguga võta kuna Liigat juhitakse suhteliselt kena edumaaga ja mängu West Hamiga minnakse nautima ja VÕITMA. Taaskord kena koefitsendiga mäng ja võit saab olema üsna tõenäoline. Samuti lüüakse palju väravaid.


SOOVITUS: Jälgisin pühade ajal palju nende isikute tegusid foorumites ja erinevatel saitidel, kes ka minu foorumit loevad ja külastavad ning leidsin, et paljud teist otsivad bettimis ja raha teenimis võimalust pea igapäevaselt ja küsivad tipe jne. Te peaksite omale selgeks tegema, et kas soovite bettimise teel hakkata elatist teenima või siis lisaraha või on teid valitsemas hasart. Et jääda plussi ja teenida kena rahasumma ei pea te igapäevaselt bettima. Tegelikuses aitab ju sellest kui kuu jooksul suudate ühe 2.00 keofitsendi mängu õigesti ennustada. Ärge otsige igast mängust võiduvõimalust ja rahateenimis võimalust. Oodake oma õigeid hetki ja uurige/puurige ja kui aeg õige siis lükake oma raha õigesse mängu sisse! Õpiga tundma kindlat spordiala/liigat/piirkonda jne!


PS:Kommentaarid on illustreerivad. Valikud on tehtud kasutades kindlaid argumente ja lähtudes eelnevale uurimitööle.

TULEMUSED
Zaragoza vs. Betis 1:2
Levante vs. Athletic 2:1
West. Ham vs. Manu 2:2

MoneyMaker Tips

Facebook: http://www.facebook.com/pages/MoneyMaker-EST/284336045012417

No comments:

Post a Comment